Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

162. Ταξίδι σους αιθέρες

Φίλοι που φοβούνται το αεροπλάνο, παραδέχονται ότι από στατιστικής πλευράς το αεροπλάνο είναι ασφαλέστερο από το αυτοκίνητο, αλλά στο αυτοκίνητο έχουν μια πιθανότητα να επιβιώσουν σε περίπτωση σύγκρουσης.

Αυτό είναι λάθος. Η στατιστική δεν συγκρίνει αριθμό δυστυχημάτων αλλά θανάτων με αεροπλάνο ή αυτοκίνητο. Η όποια πιθανότητα επιβίωσης με αυτοκίνητο έχει ήδη καταμετρηθεί στην στατιστική που φέρνει σε πρώτη θέση (με μεγάλη διαφορά) την ασφάλεια των αεροπλάνων.
    
Συμπέρασμα: αεροπλάνο χωρίς φόβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου