Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

172. Βιβλία και εμπειρίες

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιεχόμενο ενός  βιβλίου, αν είναι λογοτέχνημα συναρτάται κυρίως με τις προσωπικές εμπειρίες μας ενώ αν είναι άλλου είδους, με τις γνώσεις μας. Γι’ αυτό, αλλιώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος άνθρωπος το ίδιο μυθιστόρημα, όταν το διαβάσει σε διαφορετικές ηλικίες της ζωής του, οπότε έχει και διαφορετικές εμπειρίες.
Το ίδιο συμβαίνει για όλες τις μορφές τέχνης. 
      Σε τελευταία ανάλυση, η αντίληψη όλων των πραγμάτων στη ζωή είναι συνάρτηση, πρωτίστως, των προσωπικών εμπειριών και γνώσεών μας.

Το εικονιζόμενο έργο ΑΜΛΕΤ (HAMLET) παρουσιάζεται αναλυτικά στην Σύνδεση:
http://aris-tourgimata.blogspot.com/2011/03/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου