Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

177. Το προτζέκτορ του μυαλού μου

     Κουβαλώ μέσα μου τους (πεθαμένους και ζωντανούς), συγγενείς, γνωστούς και φίλους, όπως κι όλη την προηγούμενη ζωή μου.     
     Με  αστραπιαία αντι-ζουμ, βγαίνουν από τις κρυψώνες του εγκεφάλου μου και με επισκέπτονται. Συχνά ή σπάνια, συνειδητά ή ασυνείδητα, εκούσια ή ακούσια,  φλαπ, τινάζονται από τον ύπνο τους και προβάλλονται στην οθόνη του μυαλού μου πρόσωπα, γεγονότα, αναμνήσεις, παραστάσεις, σκέψεις. Μέχρις ότου κάποιος εξωτερικός ή εσωτερικός παράγοντας (η αγχίνους σκέψη) τους ξαναστέλνει στο ασυνείδητο, προβάλλονταν τώρα νέο υλικό. Αέναη κίνηση.
     Χημικές διεργασίες και ηλεκτρικές κενώσεις σε ένα διαρκές πάρτι μέσα στον εγκέφαλό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου