Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

178. Αντιπερασπισμός

"Την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός της εισόδου του Κοινοβουλίου από ομάδα πολιτών. Βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής φυγαδεύτηκαν μέσω του Εθνικού Κήπου" (ο τύπος)
      Η βιαιοπραγία των Αγανακτισμένων έδωσε την ουρανοκατέβατη ευκαιρία στους στριμωγμένους πολιτικούς για έναν εντυπωσιακό αντιπερισπασμό.
   Η πραγματική δύναμη των Αγανακτισμένων είναι το ακηδεμόνευτο από πολιτικά κόμματα και η νηφαλιότητα. Από την στιγμή που χάνει το ένα από τα δυο, χάνει και το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου