Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

191. Το τζιτζίκι στη Βουλή

     Έχετε δει ποτέ τζιτζίκι γαντζωμένο στον κορμό του δέντρου Δεκέμβρη μήνα; Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για το ίδιο αλλά για το κουφάρι του. Όταν ψόφησε από το κρύο, τα μυρμήγκια έφαγαν το εσωτερικό και άφησαν άθικτο το κέλυφός του. Κι όμως, η θέα του σε ξεγελά και νομίζεις ότι το βλέπεις ολοζώντανο.  

     Στη θέση του τζιτζικιού, βρίσκονται τα πολιτικά κόμματα. Αυτό που βλέπουμε, στην πραγματικότητα, είναι το κέλυφός τους. Τα ίδια έχουν από καιρό πεθάνει, χωρίς ακόμη να το ξέρουν. Δεν τα έφαγαν τα μυρμήγκια αλλά η χρόνια σήψη. Νέοι σχηματισμοί με νέα πρόσωπα και νέες πολιτικές θα τα αντικαταστήσουν. Το συντομότερο, το καλλίτερο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου