Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

205. Η εφημερίδα μου

Η εφημερίδα που κάποιος διαβάζει επιλέγεται με βάση το πνευματικό επίπεδο, τις πολιτικές  πεποιθήσεις, τα ενδιαφέροντα και το γούστο του.

Η καθημερινή επαφή με την εφημερίδα του τον επηρεάζει χωρίς να το αντιλαμβάνεται. Του διαμορφώνει την οπτική γωνία από την οποία βλέπει τον κόσμο,  επεμβαίνει στον ψυχισμό του, του κάνει μια διακριτική πλύση εγκεφάλου.

Επιδιώκω να διαβάζω διάφορες εφημερίδες. Έτσι  ξεφεύγω από την έξη και την εξάρτηση που δημιουργεί η προσκόλληση σε μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου