Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

181. "Μα, δεν είμαστε όλοι κλέφτες"

Ας υποθέσουμε ότι η εταιρεία που διευθύνω λειτουργεί ομαλά με πεντακόσιους  υπαλλήλους.
Ξάφνου, εγώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα κάνουμε πλακάκια μεταξύ μας και τριπλασιάζουμε τον αριθμό τους για να προσλάβουμε συγγενείς μας (παιδιά, αδέλφια, συζύγους κλπ). Είναι αργόσχολοι με πλούσιες παροχές (επιδόματα, 18 μηνιαίοι μισθοί, βρεφονηπιακός σταθμός μέσα στην εταιρεία κλπ).  
Ερώτημα: Κλέβουμε ή όχι τους μετόχους της εταιρείας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου