Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

185. Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ

Η πινακίδα στα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια έγραφε χθές:
"Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ".
Σημειωτέον, η ΕΡΤ απασχολεί 3.300 υπαλλήλους, που ξεπερνούν τους εργαζόμενους στο BBC. Συσσωρευμένες ζημιές 130 εκατομμύρια ευρώ.

«Άλλο 1-1-4 κι άλλο 9.84» λέει το παλιό τραγούδι του Κραουνάκη. Έχει δίκιο, αφού ο δημοτικός ραδιοσταθμός 9.84, με ακροαματικότητα 0.7%, έχει έλλειμμα 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

«Περικοπές μισθών, πάγωμα συντάξεων, ψαλίδι σε εφάπαξ, κατάργηση φοροαπαλλαγών, έκτακτοι φόροι-εισφορές, αλλαγές σε ΕΚΑΣ και άλλα επώδυνα μέτρα για 2011-2012», γράφουν οι εφημερίδες.

Υ.Γ. Δηλώνω ότι επιθυμώ συρρίκνωση της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου