Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

196. Ο πολιτισμός των...τρυπών

Είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός των τρυπών που έχω ανοίξει, ως τώρα, με το ηλεκτρικό τρυπάνι, για να στερεώσω ή να κρεμάσω κάτι με ούπατ. Ράφια, βιβλιοθήκες, ηλεκτρικά και πάει λέγοντας.

Θυμάμαι παλιά, τι παιδεμός ήταν να σκάβεις με το καλέμι και το σφυρί στον τοίχο για να ενσωματώσεις ένα κομμάτι ξύλο με γύψο στο οποίο βίδωνες τις βίδες.
    
Φαίνεται πως διανύουμε το στάδιο του πολιτισμού των...τρυπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου