Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

241. Γλώσσα και διανόηση

      Σκέπτομαι με εργαλείο την γλώσσα μου. Η λεπτότητα και η πολιπλοκότητα των διαλογισμών μου εξαρτάται από την δυνατότητα του εργαλείου μου να αποδώσει  λεπτές και πολύπλοκες έννοιες. 
      Είμαι τυχερός που γεννήθηκα στην Ελλάδα και σκέπτομαι στην πολυποίκιλη, χαριέστατη και μαθηματικά δομημένη Ελληνική γλώσσα.

(Εικονίζεται αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου