Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

453. "Το μήλο βγήκε απ' τον παράδεισο"

Ανεξάρτητα από την ιερότητα της Βίβλου, τα εξωπραγματικά περιστατικά που περιγράφει δίνουν την αφορμή να ειδωθούν από μια εύθυμη πλευρά. Την δυνατότητα αυτή έχουν αξιοποιήσει κατάλληλα διάσημοι συγγραφείς, όπως ο νομπελίστας Ζοζέ Σαραμάγκου με το «Κάιν» ή ο Τζούλιαν Μπαρνς στην «Ιστορία του κόσμου σε 10 ½ κεφάλαια». Το ίδιο έκανε και η κ. Έλενα Ακρίτα. Με το σπινθηροβόλο πνεύμα της έγραψε το βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο «Το μήλο βγήκε από τον παράδεισο” (εκδόσεις Διόπτρα). Χαρακτηριστικές οι ατάκες: «H Eύα ήταν η μοναδική γυναίκα ever που όταν μαγείρευε, ο άντρας της δεν της είπε ποτέ «νόστιμο αλλά καμία σχέση με της μάνας μου!», «-Μάνα, πάω να σκοτώσω τον Άβελ. –Μπουφάν να πάρεις!».
Το διάβασα, το απόλαυσα και το συνιστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου