Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

489. Επικοινωνώντας με τον διευθυντή σου

Επικοινωνώντας με τον διευθυντή σου
Εκτός κι αν είσαι εσύ το αφεντικό, πάντοτε, μέσα στην επιχείρηση που εργάζεσαι, υπάρχει κάποιος στον οποίο αναφέρεσαι. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την μορφή της ιεραρχίας της αυτός o κάποιος είναι ο προϊστάμενος, ο διευθυντής ή ο ίδιος ο εργοδότης. Χρησιμοποιώ εδώ χάριν συντομίας το ανδρικό γένος αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι γυναίκα: προϊσταμένη, διευθύντρια ή εργοδότρια.

Ο διευθυντής σου είναι υπεύθυνος να σε καθοδηγεί, να σε εμπνέει, να σε ελέγχει, να σε βοηθά στις δυσκολίες και να σε συμβουλεύει πώς να κάνεις την δουλειά σου καλλίτερα και ταχύτερα και βεβαίως να σε αξιολογεί.  Όσο πιο ομαλές είναι οι μεταξύ σας σχέσεις τόσο το καλλίτερο για την επιχείρηση φυσικά αλλά και για τους δυο σας. Είναι επομένως προς το συμφέρον σου να τον βοηθάς κι εσύ για να κάνει πιο άνετα την δουλειά του. Ιδού μερικές άπλες συμβουλές: 

Η συνέχεια στη στήλη μου "Εμπειρικές συμβουλές αυτοβελτίωσης, στο Flow Magazine, εδώ: 
http://www.flowmagazine.gr/article/view/epikoinonontas_me_to_dieuthunti_sou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου