Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

565. Αστοιχείωτοι μαρκουτσοφόροι


Μετά την πρόσφατη συνάντηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον πρωθυπουργό, κατά την έξοδό του, περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις. Ένας, και μάλιστα δύο φορές, τον προσφώνησε αρχιεπίσκοπο, αντί  μακαριότατο. Ασυγχώρητη άγνοια ή συνειδητή προσπάθεια υποβάθμισής του;  
Και εις ανώτερα, μαρκουτσοφόρε! Σε περιμένουμε να  ρωτήσεις: "Πατριάρχη, ποιες είναι οι απόψεις σας για..." ή "Πάπα, τι νομίζετε για..."   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου