Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

444. Και ο Λευτέρης Βογιατζής

Έφυγε και ο Λευτέρης Βογιατζής. Φτωχαίνει ο τόπος. Όλο και λιγότεροι απομένουν.

Κάποτε ήταν ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Σεφέρης, ο Γκάτσος, ο Χατζηδάκης, ο Τσιτσάνης, η Κάλας, ο Καζαντζίδης, ο Παπανικολάου (παπ τεστ),  η Σαμίου, ο Εγγονόπουλος, ο Τσαρούχης, ο Μποστ, ο Σπαθάρης, ο Μινωτής, η Παξινού, ο Χορν, η Λαμπέτη, ο Κατράκης, ο Κουν, ο Αγγελόπουλος, ο Βέγγος. Και τόσοι άλλοι.

Σήμερα, πόσοι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου