Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

467. Ο "γείτονές" μου Βασιλικός και Ακρίτα

Ο Βασίλης Βασιλικός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου συγγραφείς, όπως και η Έλενα Ακρίτα. Ούτε στον ύπνο μου φυσικά δεν μπορούσα να φαντασθώ ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν η φωτογραφία μου να γειτονέψει με την δική τους.
 
Ήλθαν όμως έτσι τα πράγματα και στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου "Διόπτρα", στον χώρο όπου παρουσιάζει τους συγγραφείς που εκδίδει, εμφανιζόμαστε "κολλητοί". Αυτό βέβαια οφείλεται στη αλφαβητική γειτνίαση των ονομάτων μας.
 
Έτσι επαληθεύεται η παροιμία "κοντά στον Βασιλικό ποτίζεται και...η αφεντιά μου".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου