Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

179. Κωλοέλληνες...

Όταν, πριν χρόνια, άκουσα το τραγούδι του Σαββόπουλου "Κωλοέλληνες", σαν πρωτοβγήκε, θύμωσα πολύ με τον συνθέτη. Θεώρησα ότι θίχθηκε ο πατριωτισμός μου. Μέχρι που σκέφτηκα, τότε, να κάνω πακέτο όλους τους δίσκους του (διαθέτω την πλήρη συλλογή, ακόμη και τα πρώτα 45άρια) και να του την στείλω πεσκέσι, "εις ένδειξιν διαμαρτυρίας".
Με την πάροδο του χρόνου όμως, άρχισα να ανακαλύπτω, σιγά σιγά, πόσο δίκιο είχε. Ώσπου τον δικαίωσα πλήρως. Ο άνθρωπος ήταν μπροστά από την εποχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου