Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

57. Το κλειδί της ευτυχίας

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ευτυχήσουμε. Στις κηδείες επαναλαμβάνουμε πόσο μάταιες είναι οι μικροκακίες μας και σε επίσκεψη σε άρρωστο φίλο, ανακαλύπτουμε ξαφνικά πόσο σημαντική είναι η υγεία. 

Το μυστικό της ευτυχίας είναι να αρκούμεθα σε αυτά που έχουμε και να τα απολαμβάνουμε. Όλοι το ξέρουμε αλλά δεν το εφαρμόζουμε.

Επομένως, το κλειδί της ευτυχίας δεν είναι οι πρόσθετες γνώσεις. Είναι να εφαρμόσουμε τις γνώσεις που έχουμε ήδη. 

Θυμίζει το γνωστό απόφθεγμα του Εμμανουήλ Ροΐδη: «δεν χρειαζόμαστε παρά ένα νέο νόμο, που θα επιβάλει την εφαρμογή των υφιστάμενων νόμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου