Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

125. ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ

Απολίθωμα
(Ready-made art)

Αυτό το βότσαλο, που βρήκα στον γιαλό του νησιού που παραθέριζα,  το κράτησα για το περίεργο σχήμα του. Μάλιστα, το εξέτασα για να βεβαιωθώ ότι είναι από πέτρα.  Η μόνη μου επέμβαση ήταν ένα πέρασμα με άχρωμο βερνίκι. 
Το φαντάστηκα σαν ένα σπόνδυλο άγνωστου ζώου. Με φαντασία και μια δόση χιούμορ το έκανα...απολίθωμα σπονδύλου δεινοσαύρου!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου