Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

212. Η βιτρίνα της εφηβείας

   Την εφηβεία μας δυνάστευε ένα τζάμι βιτρίνας. Από την εξωτερική πλευρά του ήμασταν εμείς, οι έφηβοι. Από την μέσα, οι έρωτες, οι ωραίες γυναίκες, τα εξωτικά μέρη, τα μακρινά ταξίδια, τα κέντρα διασκέδασης, οι άγνωστες χώρες, τα μεγάλα σπίτια, τα γρήγορα αυτοκίνητα. Αν απλώναμε το χέρι, δεν θα αγγίζαμε τίποτα γιατί μας χώριζε το χοντρό κρύσταλλο. 
   Έπρεπε να περιμένουμε, για να αποκτήσουμε την κατάλληλη ηλικία και τα οικονομικά μέσα, που θα μας επέτρεπαν να πραγματοποιήσουμε, έστω μερικώς, τα εφηβικά μας όνειρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου