Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

213. Γεωγραφική ψευδαίσθηση

 Όταν κάποιος που αγαπάς είναι μακριά σου, μετράς την απόσταση με τα χιλιόμετρα και όχι με τον χρόνο που χρειάζεσαι να ταξιδέψεις για να τον δεις.

Για παράδειγμα, ο γιος σου σπουδάζει στο Λονδίνο και η κόρη  σου ζει στην Κατερίνη. Θεωρείς ότι ο γιος σου είναι ξενιτεμένος πολύ μακριά ενώ η κόρη σου βρίσκεται εδώ δίπλα. Κι όμως, τον ίδιο περίπου χρόνο θέλεις για να πας είτε αεροπορικώς στο Λονδίνο είτε οδικώς στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου